Trehundreogseksti graders utsikt

Kom tett på!

Norwegian Eye er perfekt for de gode opplevelsene ute. Igloen kan plasseres overalt, på fjellet, ved sjøen, i hagen, på gården eller i en storby. Opplev 360° fri utsikt på nærmeste fjelltopp. Eller nyt utsikten fra et flatt hotelltak!

Igloen har en tynn, krummet hinne, nesten som på et stort øye. Men denne hinna er laget av et utrolig sterkt materiale. Så sikker at igloen kan stå ute året rundt. Så tøff at den står imot troll og uvær!

Norwegian Eye er flyttbar, og har et isolert gulv laget av tre.

Innvendig kan den innredes med tanke på trivsel og komfort, avhengig av om du ønsker en god seng til overnattingsgjester eller plass til middagsgjester rundt et bord. Rullegardiner som skjermer for innsyn, og en gassovn til oppvarming skaper en god innvendig atmosfære. Øvrig innredning skaper et personlig sted og trivsel.

Opplevelser uansett vær. Tett på den råeste utsikten!

Trehundreogseksti grader.

Takk til for Kunnskapsparken Origo, og Siva – selskapet for industrivekst SF, for flott inkubator hjelp. Norwegian Eye AS har de to siste årene fått tilgang til ulike virkemidler fra inkubatorens verktøykasse. Det har vært avgjørende for utvikling og realisering av vår idé.

Takk til Innovasjon Norge for økonomisk støtte til utviklingen.

Kontakt Oss

Norwegian Eye AS
post@norwegian-eye.no
Telefon: +47 – 48 86 88 84

Postadresse:
Raipasveien 66, 9516 Alta

Besøksadresse:
Storgata 85, 9008 Tromsø

918 719 539 MVA

12 + 14 =